Betalingsmogelijkheden

Beachvolleybalwinkel biedt u de mogelijkheid om op meerdere manieren te betalen in een veilige en vertrouwde betaalomgeving. Betalen kan via iDEAL, een bankoverschrijving en onder rembours.

iDEAL (gratis, snelste methode)

iDEAL werkt via internetbankieren van je eigen bank. Je hebt hiervoor geen speciale software of inlogaccounts voor nodig. iDEAL is de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van betalen op internet. Wij krijgen direct een bevestiging van de bank dat de betaling bij ons binnen is en kunnen uw bestelling direct in behandeling nemen.

Overschrijving (gratis)

Uiteraard kun je ook betalen door middel van een bankoverschrijving. Deze methode is net als iDEAL gratis. Echter is betaling in veel gevallen pas de volgende dag bij ons binnen. Vergeet niet als betalingskenmerk je bestellingsnummer toe te voegen.

Onze bankgegevens:

Tenaamstelling: JOBE Sport en Recreatie (Beachvolleybalwinkel is onderdeel van JOBE Sport en Recreatie)
Plaats: Groningen

IBAN (international bankaccount number): NL05 KNAB 0405 2251 72
BIC (bank identifier code): KNABNL2H
Banknaam: KNAB

Mister Cash Bancontact (gratis)

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiele instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in nederland.

DIRECTebanking / Sofort (gratis)

Sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Sofortbanking is een populaire betaalmethode in Duitsland en wordt in Nederland ondersteund door ABN Amro, Fortis, ING, SNS en SNS Regio bank.

PayPal (2% transactiekosten)

PayPal is een snelle en veilige betaalmethode waarbij je betaalgegevens niet worden verstrekt aan de webshop. Indien je met PayPal wenst te betalen, kies je in het betaalscherm voor de optie PayPal. Volg verder de instructies van PayPals internetkassa. In verband met de hoge kosten van PayPal rekenen wij 2% transactiekosten bij deze betaalmethode.

Rembours (kosten 7.95)

Bestellen onder rembours: contant betalen als uw product geleverd wordt? Neem contact met ons op en we maken een rembours zending voor u aan. Op die manier betaalt u pas als u het product ook daadwerkelijk in huis hebt! Vanwege de extra verzendkosten zijn wij wel genoodzaakt extra bedrag van 7.95 in rekening te brengen.