Ruilen & Retourneren

Beste Sporter,  

Ben je toch niet helemaal tevreden over een product of is iets stuk gegaan? Dat vinden wij vervelend en daar willen we graag iets aan doen! Wees je er wel bewust van dat je de kosten van verzenden zelf voor rekening dient te nemen. Hoe graag wij het ook zouden willen, wij kunnen helaas niet alle producten retour nemen. Onder deze producten vallen o.a. bedrukte artikelen (of op een andere manier gepersonaliseerd), op maat gemaakte kleding en kleding die direct op het lichaam gedragen wordt (o.a. sportondergoed en badkleding). 

Download dit formulier en stuur het digitaal en met het pakket mee terug, zodat we het op een goede manier kunnen verwerken. MOcht alles in orde zijn na onze controle dan zullen wij het open staande saldo terugstorten. 

Is je product kapot? Stuur dan een gedetailleerde omschrijving van het mankement met ondersteunende foto’s samen met dit retourformulier naar info@beachvolleybalwinkel.nl, dan kunnen wij de exacte garantie-voorwaarden van de betreffende leverancier raadplegen.

Stuur bijgaand retourformulier zo goed mogelijk ingevuld naar info@beachvolleybalwinkel.nl. Wij nemen dan contact met je op over de te nemen vervolgstappen. Stuur je producten dus niet zomaar naar ons terug, dan kunnen we de retouraanvraag niet goed verwerken. 

Mocht je verder nog vragen hebben kijk dan in onze FAQ op de website of neem contact met ons op, bij voorkeur middels de mail. 

Vriendelijke groet, 

Beachvolleybalwinkel.nl

Poolsterlaan 32

9742 KR Groningen