Dé beachvolleybal specialist sinds 2012!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Beachsokken

Beachsokken (sandsocks) koop je voordelig online bij Beachvolleybalwinkel. Sand socks zorgen ervoor dat de voet wordt beschermd tegen koud zand, scherp zand, heet zand en uitdroging. De beach sokken zijn ideaal voor beachvolleybal wanneer de grondtemperatuur onaangenaam koud of warm is.

Naar welk type beachsokken ben jij op zoek?Vincere Sand Socks

Vincere Sports is het Amerikaanse bedrijf achter de populaire sand socks, in Nederland beter bekend als beachsokken. Vincere Sand socks zijn zeer populair bij beachvolleyballers, maar ook bij andere beach sporten zoals windsurfen, beach soccer en duiken. Vincere heeft drie modellen Sand Socks: Classic Vincere SandsocksVincere Sprites Sandsocks en de Vincere Elite Sandsocks


Wat is het verschil tussen hoge en lage Vincere Sandsocks?

Het klitterband op de enkel van de hoge (Classic Vincere Sand Socks) beachsokken zorgt voor een goede afsluiting en maakt het vrijwel onmogelijk om zand bij de sand socks in te krijgen. Daarnaast zijn de hoge Vincere Sand Socks warmer om de enkel dan de lage variant (Vincere Sprites Sandsocks). Wanneer de beachsokken voornamelijk tegen de hitte van het zand en/ of schelpjes worden gebruikt, hebben de lage Sand Socks het voordeel dat de enkel koeler blijft.

Beachsokken strandsporten

Beachsokken zijn niet alleen handig voor beachvolleybal. Sand socks zijn tevens ideaal voor andere strandsporten, zoals kiting, beach ultimate frisbee, beach soccer, duiken, surfen, zeilen en kayakken. 


De nummer 1 beachvolleybal shop!

Beachvolleybalwinkel is dé shop op het gebied van beachvolleybal! Op beachvolleybalwinkel.nl vind je beachvolleyballen, beachvolleynetten, beachsokken en vele andere beachvolleybal accesoires.

Aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2022 Beachvolleybalwinkel.nl

Deze website gebruikt cookies om de winkelervaring te kunnen optimaliseren, we slaan geen persoonlijke gegevens op.