Dé beachvolleybal specialist sinds 2012!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Beachvolleybalsets / Crossnet & Roundnet
Crossnet & Roundnet

Beachvolleybal is niet de enige leuke balsport op het strand. Beide overgewaaid uit Amerika: Roundnet en Crossnet. Deze spellen zijn zó leuk, dat wij het niet konden laten om ze toe te voegen aan ons assortiment.Crossnet Four Square Volleybal

Het razend populaire Crossnet Four Square volleybal is begonnen in Amerika en inmiddels overgewaaid naar Europa. Het is een combinatie van Four Square en Volleybal. Het spel wordt gespeeld op een veld 4 x 4 meter verdeeld in 4 vakken waarbij elke speler een eigen veld van 2 x 2 meter heeft. Je kan Crossnet spelen op het strand of op het gras!
Roundnet

Roundnet is een dynamische 360 graden sport, waarbij een trampolinevormig netje, een klein balletje en vier fanatieke spelers de basis vormen. Verwacht hoge inzet, intensieve rally’s, harde smashes en veel balletjes opduiken met deze fantastische sport! Je kan roundnet spelen op het strand, op het gras of in de zaal! 


De nummer 1 beachvolleybal shop!

Beachvolleybalwinkel is dé shop op het gebied van beachvolleybal! Op beachvolleybalwinkel.nl vind je beachvolleyballen, beachvolleynetten, beachsokken en vele andere beachvolleybal accesoires.

Aangesloten bij

Keurmerk webwinkel

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2022 Beachvolleybalwinkel.nl

Deze website gebruikt cookies om de winkelervaring te kunnen optimaliseren, we slaan geen persoonlijke gegevens op.